Info pre partnerov 15.10.2013

17.10.2013 00:32

Info pre partnerov Ramissio

Máme pre vás niekoľko dôležitých a mimoriadnych správ , dovoľujeme si preto požiadať o vašu plnú pozornosť . V prvom rade by sme vás radi informovali o obmedzenej prevádzke firmy v dňoch 16.10 . ( streda ) a 18.10 . ( piatok ) v dôsledku výpadku dodávky elektrického prúdu . Eshop zostane plne funkčný , avšak akékoľvek objednávky zrealizované v tieto dni budú expedované až v nasledujúci pracovný deň . Objednávky zadané cez email či akejkoľvek telefonickej žiadosti o zmeny apod nebudú v dňoch obmedzení vybavené. Za tieto komplikácie sa vám ospravedlňujeme a ďakujeme za pochopenie .

 

Stali sme sa platcami DPH na Slovensku

Počas včerajšieho dňa nám slovenské úrady potvrdili , že sa naša firma s plnou platnosťou stala držiteľom slovenského DIČ a tým pádom začína na slovenský operovať podľa nových podmienok .

 

S okamžitou platnosťou preto došlo k úprave cenníkov v EUR , pre ktorý teraz platí slovenská dvadsaťpercentný DPH . Táto zmena nemá vplyv na základné ceny produktov a všetky úpravy koncových cien iba reflektujú slovenskú sadzbu dane z pridanej hodnoty .

 

Obchodné transakcie medzi firmou a slovenskou distribútormi teda už budú prebiehať podľa vnútroštátnych pravidiel a koncové ceny pre platiteľa aj neplatca DPH budú totožné . Rovnako tak budú upravené aj provízie za objednávky platiteľom DPH , ku ktorým bude pripočítané 20 % DPH .

 

Platby bankovým prevodom iba cez FIO banku

Od nasadenia nového systému prijímame platby za objednávky už len na náš FIO účet (2500197371 / 2010 pre SR a 2100197372 / 8330 pre SR - túto zadávajte ako tuzemskú platbu ) , avšak sa stále stáva , že nám niektoré platby chodia na náš neaktuálne účet vo Sberbance . Tieto úhrady potom systém Ramissio nezaeviduje a my bez toho nemôžeme expedovať vaše balíčky . Sledujte preto starostlivo pokyny k uhradeniu objednávok a využívajte prosím len náš aktuálny FIO účet - výrazne tým urýchlite vybavenie vašich nákupov .

 

Ako splniť obratovou podmienku pre výplatu provízií Ramissio?

Podmienku splníte tak , že jednorázovo vytvoríte a uhradíte objednávku v minimálnej hodnote 80 a viac PV bodov . Pokiaľ bude zostatok vašej peňaženky vyššia ako 1000 Sk ( resp. 40 € ) , budú vám provízie vyplatené podľa nastavenia vo vašom profile . Postupne sčítané nákupy ( u vami zadaných objednávok v nižších hodnotách než 80PV bodov ) je možné využiť len pre splnenie podmienky pre nižší stupeň aktivity ( 40 bodov ) , ktorú si udržujete status aktívneho distribútora a vaše provízie sa ukladajú do vašej peňaženky .

 

Dedičnosť členských účtov upravená vo VOP Ramissio

 

Doplnili sme do Všeobecných obchodných podmienok Ramissio bod , ktorý nastavuje pravidlá pre úpravu štruktúry siete vo výnimočnom prípade úmrtia jeho majiteľa , a to nasledovne :

" V prípade úmrtia člena , prechádza jeho pozície vrátane ním vytvorených štruktúr na jeho dediča . Ak nie je tento určený alebo ak nenájde sa taký dedič , ktorý by bol ochotný a schopný prevziať zodpovednosť vyplývajúcu z dosiahnutej pozície , je na uvážení spoločnosti , ako s danou pozíciou člena ďalej naloží . Spoločnosť si v takom prípade bude počínať takým spôsobom , aby jej rozhodnutie nemalo negatívny vplyv na záujmy , popr . príjmy Členov vo Sponzorské línii . "