Ramissio, Naše goji šťava nie je "varená"

31.03.2013 01:06

Goji Ramissio

Mnoho ľudí sa ma pýta, ako je to možné, že Ramissio goji šťava nie je pasterizované, nemá vôbec žiadne prísady, cukry, konzervanty, farbivá atď a napriek tomu vydrží skladom viac ako rok - po otvorení jeden mesiac. Odpoveď je jednoduchá, ale pre laika neznáma - šťava je plnená do sklenených fliaš a fľaštičiek metódou, ktorej sa hovorí aseptická. Čo to znamená?

 

Je to najchránenejší systém plnenia na svete. Proces je úplne sterilný a spĺňa náročné farmaceutické štandardy. Fľaše sa plnia v sterilnom prostredí av priebehu plnenia nedochádza ku kontaktu nápoje s vonkajším prostredím. Plody sú lisované za studena a plnenie je pod dusíkom, ktorý vytlačí kyslík.

Kustovnica čínska je po stáročia využívaná v čínskej medicíne. Ako liečivé sú využívané všetky časti rastliny, teda plody, lístie, kôra a korene. Kustovnica je považovaná za rastlinu dlhovekosti, jej plody, ktoré spomaľujú starnutie, obsahujú veľké množstvo vitamínov A, B, C, aminokyselín, betakarotén, polysacharidov a rad stopových prvkov. Obsahuje látky, ktoré pôsobia antibakteriálne, znižujú riziko rakoviny, lieči kašeľ, podporujú zdravú funkciu pečene a obličiek, pomáhajú pri cukrovke a bolestiach kĺbov. Spevňuje šľachy, eliminuje závraty a má silné antioxidanční účinky. Stimuluje tvorbu bielych a červených krviniek, má vplyv na mužskú potenciu a pôsobí ako afrodiziakum.

 

Goji juice je vhodný pre všetkých - vrátane detí. Posilnite imunitu svojich detí už teraz. September je tu za pár dní a deti nastupujú do škôlok, škôl, do záujmových krúžkov a na plávanie. Začne jeseň as ním spojené chrípkovej epidémie, preto začnite posilňovať zdravie svoje a svojich detí už dnes tým, že budete užívať goji šťavu. Stačí 1 polievková lyžica denne a vírusy nemajú šancu :-) Podávať goji možno všetkými možnými spôsobmi napr zmiešať v pohári vody alebo iného obľúbeného nápoja. Nami ponúkaná šťava je 100% prírodný bio produkt bez pridaných farbív, cukru, umelých sladidiel a konzervačných látok alebo prísad.

 

Vašim deťom dodá goji šťava veľa energie, budú sa lepšie sústrediť, učiť a spať.