Info pre partnerou Ramissio 6.9.2013

07.09.2013 21:10

Vážení členovia rodiny Ramissio ,

 
Náš nový eshop a systém sa pomaly dostáva do plnej formy a my Vám ďakujeme za vašu trpezlivosť a konštruktívnu spätnú väzbu . Čo môžeme zlepšiť , to vždy radi zlepšíme !
 
Prosím prijmite tiež veľké poďakovanie za Vašu tvrdú a vytrvalou prácu v teréne a pošlite prosím tento dík čo najhlbšie do svojich skupín k všetkým Vašim aktívnom obchodným partnerom .
 
Veľmi sa tešíme , až Vaše obchodné úspechy spoločne oslávime na štartovacom seminári RAMISSIO v Brne dňa 26. 10. 2013 - preto si prosím tento termín čo najskôr poznačte .
 

Aktuálne sa pracuje najmä na vylepšenie :

  •     Peňaženky - tak , aby ste mohli prostriedky v nej uložené využívať u platby objednávok
  •     Združených objednávok - aby bolo možné objednávať aj v kombinácii distribútor + zákazník , platca + neplatca DPH atď
  •     Systému výplat - spúšťa týždenné výplaty as tým súvisí aj náš apel na vás - ak máte záujem o nastavení týždenné výplaty , doplňte si do svojho profilu číslo bankového účtu - bez tejto informácie vám nemôžeme provízie odoslať a nastavte si formu vyplácania v sekcii Informácie > nastavenia výplat
 
Máme za sebou augustovú zaťažkávaciu skúšku vo forme prechodu na moderné , zbrusu nový informačný systém a marketing s binárnym stromom , vďaka ktorému sa provízie mnohých z Vás zdvojnásobili ! Nutné dodať , že RAMISSIO v tejto skúške obstálo ...
 
 

Dopravné za balíky Ramissio ťažšie ako 20kg

 
 
Keďže veľké objednávky je nutné z dôvodu ochrany tovaru baliť do viacerých balíkov , budeme od 9. septembra účtovať za každú objednávku nad 20kg jedno dopravné a balné navyše . To isté platí aj pre eventuálne navýšenie váhy balíka o každých ďalších 20kg . Dodatočné dopravné vám bude v eshope zobrazené automaticky , takže sa nemusíte báť nepríjemných prekvapení po zrenie konečnej ceny .
 
Tiež vopred upozorňujeme na zmenu kalkulácie cien v eurách . Aby sme predišli problémom súvisiacim z menovými fluktuáciami , zavádzame pre kalkulovanie pevnú konštantu 24.
 
 

Novinky v knižnici RAMISSIO MY OFICCE

 
Aj knižnica sa pozvoľna rozrastá . Aktuálne sme doplnili produktové letáky , prvý vizitky s novým logom Ramissio ( zatiaľ v formáte INDD pre Adobe InDesign , chystajú sa aj ďalšie ) a ocenenia o zdravotnej bezpečnosti . Pre jej sprehľadnenie chystáme tiež jej kategorizáciu .